Alakouluikäisten kerhoihin ilmoittautuminen

Kirjoittaja Lauri Marjamaa 15.03.2021 - 12:15:42

Tällä hetkellä alakouluikäistenkerhoista pyörii alla olevat kerhot. Toivomme osallistujien ilmoittaituvan, jotta pysymme ajantasalla osallistujista.  Sählykerho ei kokoonnu tällä hetkellä, koska kerhon pääasiallinen sisältö on pelailua, joten turvavälien pitäminen on haastavaa.

Olokolon
toiminta jatkuu.16.3. pidämme ulkokerhon (sää varauksella) , koska srk-salissa on verenluovutus. Seuraavasta viikosta lähtien Olokoloa pidetään srk-salissa. Koronaturvallisuus huomioidaan niin, että jokaiselle varataan oma pöytä 2 metrin turvavälein. Kerhoaika vietetään omalla paikalla. Ohjelmassa on askartelua ja yhteistä omalta paikallaan tapahtuvaa peliä, tietovisaa ja tekemistä. Kevään Olokoloihin ilmoittaudutaan kerran srk:n nettisivun kautta. Jos ei pääse paikalle jollakin kertaa, ei siitä tarvitse ilmoittaa erikseen. Kerhoon otetaan maks 15 lasta. Olokoloa pidetään tällä järjestelyllä toistaiseksi, mikäli koronasäännöt näin sallivat.  Hiljaisella viikolla 30.3 ei pidetä Olokoloa.  

Etäolokolo on kerho joka tapahtuu teams-linkin kautta. Etäolokolossa on jokin askartelu kotoa (yleensä) löytyvistä tarvikkeista. Tarvittavista tarvikkeista saat listan edellisenä iltana viestillä. Etäolokolo kestää 45 min, jonka aikana askarrellaan pieni askartelu yhdessä ja höpötellään hetki yhdessä. Mukavaa on jos myös osallistujilla mahdollisuus käyttää kameraa ja mikkiä, pakollista ei ole.  Etäolokoloon ilmoittaudutaan srk:n ilmoittautumisen kautta. Tärkeää on antaa sähköpostiosoite, johon tulee linkki etäolokolosta. Samoin puh.nro johon voi lähettää askartelutarpeista listan. Etäolokolo pidetään keskiviikkoiltana klo 17-18. Etäolokolo on avoin kaikille alakouluikäisille. Eikä kukaan kiellä vanhempiakaan olemasta linjoilla =) Lisätietoja Katri Tuorilta. 0447214024

Oinasjärven kerho kokoontuu joka toinen maanantai oinasjärven koulun liikuntasalissa. Ohjelmassa askartelua ja yhdessäoloa.