Linnunlaulupuu kerhotiloihin

Kirjoittaja Essi Torkkomäk… 05.11.2021 - 12:55:46

Raimo Paajanen lahjoitti valmistamansa satupuun seurakunnan lasten kerhotiloihin kerholaisten iloksi. Puun oksilla istuu kymmenittäin värikkäitä satulintuja, joiden siipipeitteen värityksestä on vastannut Somero-opiston kokeellisen kuvataiteen ryhmän opiskelijat opettaja Anne Turkulaisen opastuksella. Linnut on veistänyt Raimo Paajanen ja ne ovat miltei samanlaisia kuin seurakunnan kastepuun linnut. Puun latvassa istuu isompia lintuja.

.

Puun juurelle Raimo Paajanen valmisti sieniä, jotka kerholaiset saavat maalata.

Puun ympärillä on helppo kertoa tarinoita ja värikkäät linnut ruokkivatkin mielikuvitusta.

Seurakunta, kerholaiset etunenässä, kiittää Raimo Paajasta ja lintujen maalaajia. Laulun sanoin: sii-sii-siili, metsikössä hiipi: Kalliolle kiipesi ja mitä siellä näki: LINNUN!

Siunattua syksyä ja satulintujen siipien havinaa.