Vapaaehtoinen ystävä

Ulkoilu- ja juttuseuraa

Kaipaatko apua ulkoiluun tai juttuseuraa päiviesi piristykseksi? Vapaaehtoinen ystävä voi siinä tapauksessa olla sinulle ratkaisu.

Vapaaehtoisen ystävän kanssa voit ulkoilla, tehdä käsitöitä, käydä asioilla tai vaikka kirkossa. Ja siinä sivussa tulee varmasti jutusteltua niitä näitä. Ystävä vierailee luonasi sopimuksen mukaan 1‒4 kertaa kuussa, esimerkiksi puolitoista tuntia kerrallaan. Ystävän vierailu on sinulle maksutonta. Huomioi, että vapaaehtoinen ystävä tuo iloa ja virkistystä arkeen, mutta hänen tehtäviinsä ei kuulu kodin- tai sairaanhoito, eikä hän saa kuljettaa sinua omalla autollaan.

Ota yhteyttä seurakunnan vapaaehtoistyön ohjaaja Essi Torkkomäki-Ryhtään 044 721 4041

Voit myös pyytää apua tämän lomaakkeen kautta

Saattajaa asiointireissulle

Tarvitsetko avustajaa lääkärissäkäyntiä varten? Oletko menossa apteekkiin tai konserttiin, mutta et pärjää reissulla yksin? Tai onko lähimmäisesi avun tarpeessa? Lähimmäisavunvälityksestä voit pyytää vapaaehtoisen avustajan mukaasi. Vapaaehtoisen apu on maksutonta. Sinä huolehdit taksikuluista.

Ota yhteyttä mahdollisimman ajoissa, mieluiten viikkoa ennen. Samalle eikä seuraavalle päivälle saattajaa ei ole mahdollista saada. Huomaa myös, että vapaaehtoisemme eivät siivoa eivätkä tee koti- tai sairaanhoitoa. He eivät myöskään käy ruokakaupassa puolestasi, eivätkä saa kuljettaa sinua omalla autollaan.

  1. Soita seurakunnan vapaaehtoistyön ohjaaja Essi Torkkomäki-Ryhtälle 044 721 4041
  2. Kerro avuntarpeesi: milloin, missä ja miksi tarvitset saattajaa.

Voit myös pyytää apua lomaakkeen kautta: Vapaaehtoistyö-Pyydä Apua

Me soitamme sinulle, kun avustaja on löytynyt