Kirkolliset ilmoitukset 6.1.-13.1.2021

Hautaan siunattu: Aira Sanelma Mäkelä 93 v, Aulis Pentti Tulonen 91 v ja Elma Kaarina Helenius 86 v

Vihitty: Sini Linnea Lintula ja Jyrki Mikael Ruohonen

Huom. Kokoontumisrajoitusten vuoksi kirkkoon ei nyt pääse; tilaisuudet striimataan ja toteutetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Pääset mukaan: www.someronseurakunta.fi/eta.

Ke 6.1. klo 10 kauneimmat joululaulut jumalanpalvelus, K Knuutila, Salomäenpää.

Su 10.1. klo 10 jumalanpalvelus, Hintsa, Salomäenpää.

Ke 13.1. klo 18 kirkkovaltuuston kokous

Lämmin kiitos Laitalainen Joulu -keräyksen toimeenpanijoille ja lahjoittajille. Kiitos myös Lions Ladyt, Suomen löytöeläinten kummit Ry ja yksityiset lahjoittajat. Lahjoitustenne avulla on saatu jakaa joulumieltä somerolaisiin koteihin.

Vauvakirkko, jossa muistetaan vuoden aikana kastettuja ja jaetaan kastelinnut koteihin, pidetään sitten kun kokoontumisrajoitukset sallivat.

Ajanvaraus perheneuvojalle: Salon perheasiain neuvottelukeskus p. 044 774 5217 ti ja to klo 12–13, muina aikoina jätä viesti vastaajaan tai sähköposti: perheneuvonta.salo@evl.fi.

www.someronseurakunta.fi  p. 02 7214000