kirkolliset ilmoitukset 12.-21.3.2021

Kastettu: Serafiina Matilda Helén, Natalie Hiironen ja Väinö Juhani Juusonpoika Saarinen

Hautaan siunattu: Erkki Uolevi Jaukkari 87 v

Kokoontumisrajoitusten vuoksi seuraavat tilaisuudet striimataan ja toteutetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Pääset mukaan: www.someronseurakunta.fi/eta:

Su 14.3. klo 10 sanajumalanpalvelus, Knuutila J, Forsström

Su 21.3. klo 10 sanajumalanpalvelus

To 18.3. klo 18 viikkomessu Somerniemen kirkossa. Ennakkoilmoittautuminen päivystävälle papille (02-7214011) 17.3. klo 15 mennessä. Enintään 6 osallistujaa.

Ajanvaraus perheneuvojalle: Salon perheasiain neuvottelukeskus p. 044 774 5217 ti ja to klo 12–13, muina aikoina jätä viesti vastaajaan tai sähköposti: perheneuvonta.salo@evl.fi. Perheneuvontaa on mahdollista saada kotiin etäyhteyksin.

www.someronseurakunta.fi  p. 02 7214000