Alakouluikäiset

Kerhoterveisiä alkuvuoteen 2021!

Niin kuin kaikki muutkin, edelleen joudumme pohtimaan, mitä kaikkea voimme seurakunnassa järjestää ja tehdä koronatilanteen sallimissa rajoissa. Viimeisimmät ohjeistukset antavat mahdollisuuden järjestää kerhotoimintaa tietyin rajoituksin.

Olokolon toiminta jatkuu. Ensi viikolla 16.3. pidämme ulkokerhon (sää varauksella) , koska srk-salissa on verenluovutus. Seuraavasta viikosta lähtien Olokoloa pidetään srk-salissa. Koronaturvallisuus huomioidaan niin, että jokaiselle varataan oma pöytä 2 metrin turvavälein. Kerhoaika vietetään omalla paikalla. Ohjelmassa on askartelua ja yhteistä omalta paikallaan tapahtuvaa peliä, tietovisaa ja tekemistä. Kevään Olokoloihin ilmoittaudutaan kerran srk:n nettisivun kautta. Jos ei pääse paikalle jollakin kertaa, ei siitä tarvitse ilmoittaa erikseen. Kerhoon otetaan maks 15 lasta. 12-vuotiailla maskisuositus voimassa. Olokoloa pidetään tällä järjestelyllä toistaiseksi, mikäli koronasäännöt näin sallivat.  Hiljaisella viikolla 30.3 ei pidetä Olokoloa.

Etäolokolo! Mikäli kerhotoimintaan lähteminen arveluttaa näin korona-aikana, ei hätää. Etäolokolossa pääset mukaan kerhotunnelmaan etänä. Etäolokolo tapahtuu teams-alustan kautta. Etäolokolossa on jokin askartelu kotoa (yleensä) löytyvistä tarvikkeista. Tarvittavista tarvikkeista saat listan edellisenä iltana viestillä. Etäolokolo kestää 45 min, jonka aikana askarrellaan pieni askartelu yhdessä, höpötellään hetki yhdessä ja päätetään kerho pieneen hiljentymishetkeen. Mukavaa on jos myös osallistujilla mahdollisuus käyttää kameraa ja mikkiä, pakollista ei ole.  Etäolokoloon ilmoittaudutaan srk:n  kotisivun ilmoittautumisen kautta. Tärkeää on antaa sähköpostiosoite, johon tulee linkki etäolokolosta. Samoin puh.nro johon voi lähettää askartelutarpeista listan. Etäolokolo pidetään keskiviikkoiltana klo 17-18. Etäolokolo on avoin kaikille alakouluikäisille. Eikä kukaan kiellä vanhempiakaan olemasta linjoilla. Ensimmäinen etäolokolo keskiviikkona 24.3.

Oinasjärven kerho kokoontuu joka toinen ma Oinasjärven koululla. Kerhossa noudatetaan 2 metrin turvavälejä. Ilmoittautuminen ilmoittautuminen-osiosta

Muistattehan, että aina voitte olla yhteydessä jos jokin asia mietityttää. Toivomme hyvää vointia, terveyttä ja jaksamista jokaiseen kotiin!

Toiminnasta antavat tietoja diakoni Katri Tuori ja nuorisotyönohjaaja Lauri Marjamaa. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista

Videoita ja puuhaa alakouluikäisille: https://www.ttila.fi/

puuhaa ja harrastustoimintaa: https://www.harrastakotona.fi/