Kuorotoiminta

Someron seurakunnassa toimii tällä hetkellä aktiivisesti yksi kuoro, Somerniemen kirkkokuoro. Somerniemen kirkkokuoro on perinteinen, lähinnä jumalanpalveluksissa ja muissa yhteisissä kokoontumisissa esiintyvä kuoro. Kuoro harjoittelee Somerniemen srk-talolla keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.30. Kuoroa johtaa kanttori Anna-Liisa Forsström (p. 044 721 4022)

Torstaisin klo 11 -12 on kaiken kansan yhteislauluryhmä, jonne voi tulla joko kerran tai ihan niin usein kuin haluat. Yhteislaulukerroilla on joka kokoontumisella oma teemansa, joka voi olla melkeinpä mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Luonnollisesti painopiste on kuitenkin ns. hengellisessä / kirkollisessa musiikissa. Yhteislauluryhmää vetää kanttori Olli Salomäenpää (p. 044 721 4021).

Jos kumpikaan näistä ryhmistä ei herätä innostusta mutta haluaisit antaa äänellisen (tai soitannollisen) panoksesi Someron seurakunnan musiikkityölle, ole rohkeasti yhteydessä kanttoreihin. Löydämme ihan varmasti tavan tuoda esille yhteiseksi hyväksi lahjaasi! Ja uusia ryhmiä voidaan perustaa tarpeen mukaan, jos tiedossa on riittävä määrä halukkaita laulajia.