Juhannusjuhla seurakuntakeskuksen pihassa 24.6.2022

Kirjoittaja Essi Torkkomäk… 16.06.2022 - 16:00:24

Seurakunnan perinteistä juhannusjuhlaa vietetään juhannusaattona 24.6.2022 kello 18 alkaen seurakuntakeskuksen pihassa. Juhlaa varten on keskuksen pihaa raivattu rantaan asti, jotta joki-järvinäkymä on saatu esiin. Keskuksen pihaan on helpompi myös liikuntarajoitteisten tulla kuin kirkkorantaan missä juhlaa on aiemmin vietetty.

Juhlassa on musiikkia somerolaisilta ja ukrainalaisilta esiintyjiltä, yhteislaulua, hartaus, pihapelejä ja juhannuskokko, mikäli ei ole metsäpalovaroitusta. Paikalle on tuotu vihdaksia ja Matti Helle neuvoo, miten tehdään perinteinen saunavihta. Seurakunta tarjoaa kahvit ja pullat. Omat makkarat ja piknikviltit voi ottaa mukaan. Rannassa on kaasugrilli vapaasti käytettävissä. Talkooporukan valmistamia sytykepaloja, kauppakasseja, kivisakasti-tulitikkuja, pyykkietikkaa ja muuta tarpeellista voi ostaa myyjäispöydästä ja tukea seurakunnan lähetystyötä. Iltaan osallistuu ukrainankielinen tulkki, ja ukrainalaisille tehtyjä villasukkia on jaossa.

Tervetuloa viettämään keskikesän juhlaa koko perheen voimin!

Ласкаво просимо на Midsummer fest.

Вечірка відбудеться 24 червня о 18-20. на подвір’ї парафіяльного центру Somero. Härkäläntie 1.

На вечірці звучить музика та відданість. Кава і булочки. Без алкоголю. Бути разом, грати в ігри тощо. Ви можете взяти з собою ковдру як основу для сидіння, а власні сосиски можна розігріти на мангалі. На заході візьме участь досвідчений перекладач української мови. Свято для всіх віків. Святкування організовує парафія Сомеро.

Tervetuloa juhannusjuhlaan.

Juhla pidetään 24.6. kello 18-20 Someron seurakuntakeskuksen pihassa. Härkäläntie 1.

Juhlassa on musiikkia ja hartaus. Kahvia ja pullaa. Ei alkoholia. Yhdessä olemista, pelejä. Voit ottaa mukaasi huovan istuinalustaksi ja omia makkaroita pystyy kuumentamaan grillissä. Tilaisuuteen tulee ukrainankielen taitoinen tulkki. Juhla on tarkoitettu kaiken ikäisille. Juhlan järjestää Someron seurakunta