Kuvia sadonkorjuun kiitosmessusta 9.10.2022

Kirjoittaja Essi Torkkomäk… 10.10.2022 - 11:47:56

Sunnuntaina 9.10.2022 vietettiin sadonkorjuun kiitosmessua Somerniemen kirkossa. Vuorovuosin Somerolla ja Somerniemellä järjestetyn messun yhteistyökumppani on paikallinen MTK. Messun liturgina toimi Lilli-Irmeli Hintsa, avustajana Jaakko Knuutila. Emmi Teräväinen toimi palvelutehtävissä tekstinlukijana ja ehtoollisen jakajana. MTK Somerniemi oli koristellut kirkon kauniisti varapuheenjohtaja Marika Sinelammen toimesta. Ristikulkueen keulassa ristiä kirkkoon kantoi puheenjohtaja Timo Paija. Ehtoollisleivän oli leiponut Hanna Nummila. Anne Leppälä toimi toisena tekstinlukijana. Kolehti kerättiin Maaseudun tukihenkilöverkoston toiminnan tukemiseksi ja kolehdin kantoivat Jani Norby ja Heidi Sippo. Kanttorina messussa toimi Olli Salomäenpää ja suntiona Jouko Mäkinen. Messun päätteeksi sadonkorjuukori arvottiin Olli Salomäenpään toimiessa seremoniamestarina. Somerniemen seurakuntatalolle oli katettuna uutispuurotarjoilu, MTK Somerniemi tarjosi puurot ja kahvit. Puuron kirkkoväelle keitti Soile Selenius ja Seija Anttila toimi keittiössä suureksi avuksi. Seurakuntatalolla oli myös diakonian myyjäiset. Myyjäistuotolla tuetaan somerolaisia vähävaraisia. Myyjäistuotoksi kirjattiin 601,65€. Seurakunnan järjestämä kirkkokyyti kuljetti väkeä Somerolta Somerniemelle ja takaisin turvallisesti ja tasaisesti. Kuvat Essi Torkkomäki-Ryhtä.