Kirkollliset ilmoitukset 14. - 23.6.2024

Kastettu: Tinka-Aurora Theia Marianne Hirvonen, Luukas Tuure Mikael Sjöberg ja Jami Juhani Nieminen

Avioliittoon vihitty: Markku Oskari Aaltonen ja Heli Maritta Rantanen

Hautaan siunattu: Arvo Johannes Pukkila 95 v, Kalle Tapani Pirttilä 88 v ja Kaija Kaarina Mäkinen 64 v

Su 16.6. klo 10 konfirmaatiomessu: päiväripari, Viljamaa, Pehkonen, Erkkilä, Reijonen, Forsström.

Ke 19.6. klo 12 keskipäivän hartaus Svenssonin torpassa, Matias ja Colette Roto.

To 20.6. klo 20 kesäillan konsertti Someron kirkossa: virsitrio Ikonen - Miettinen - Vuorenoja.

Pe 21.6. klo 18 juhannusjuhlat seurakuntakeskuksen pihassa: hartaus, juhannussalko, saunavihtojen tekoa, yhteislaulua, pihapelejä, juhannustuli (säävarauksella). Seurakunta tarjoaa grillimakkarat ja kahvit. Voit ottaa mukaan oman viltin tai retkituolin. Mukana iso joukko seurakunnan työntekijöitä. Kesän ensimmäinen nuortenilta vietetään juhannusjuhlien yhteydessä.

Su 23.6. klo 10 messu, Hintsa, Reijonen, Salomäenpää.

Somerniemi

Su 16.6. klo 13 messu, Lahdenranta, Forsström

La 22.6. klo 13 juhannuskirkko: 50 vuotta sitten ripille päässeiden juhlapyhä, Pehkonen, Salomäenpää. Kirkkokahvit seurakuntatalolla.

Jaakontien polkupyöräpyhiinvaellus 5.–7.8. Rengosta Turun tuomiokirkkoon. Yhteistyössä Jaakontien ystävät ry:n kanssa. Matkanjohtajana Kalle Elonheimo. Osallistumismaksu 40 € sis. pyhiinvaelluspassin, huoltoauton, yhteismajoituksen Letkun kyläkoululla ja Marttilan srk-talolla, ruokailut maanantain iltapalasta keskiviikon aamupalaan sekä kuljetuksen Somerolta Renkoon ja Turusta Somerolle. Päivämatkat n. 50 km. Matkassa mukana Lilli-Irmeli Hintsa. Ilmoittautuminen www.someronseurakunta.fi/ilmoittautuminen

Someron kirkko on avoinna Tiekirkkona jokaisena päivänä 3.6.-4.8.2024. Juhannusaattona suljettu. Somerniemen kirkkoon pääsee tutustumaan kesä- ja heinäkuussa lauantaisin kello 11–13.

Someron kirkkoherranvirasto on avoinna juhannusviikolla ma ja ti klo 10.30–12.30 tai sopimuksen mukaan.

Virkatodistuksia, sukuselvityksiä, sukututkimuksia sekä muita lakisääteisiä väestökirjanpidollisia tehtäviä hoitaa Turun alueellinen keskusrekisteri p. 040 341 7222.

Someron seurakunnan päivystävä pappi tavoitettavissa joka päivä klo 9–20 p. 02-7214011

www.someronseurakunta.fi p. 02 7214000