Aikuiset ja eläkeläiset

Seurakunta järjestää toimintaa kaikenikäisille

Jumalanpalvelukset

Päiväjumalanpalvelukset pääsääntöisesti klo 10 Someron kirkossa ja klo 13 Somerniemen kirkossa.

Kirkkotoiminta

Kirkossa järjestetään myös muita tilaisuuksia, kuten konsertteja, hartaushetkiä ja iltakirkkoja. Someron ja Somerniemen kirkkoa esitellään sopimuksen mukaan.

Liisan kammarilla

Joka toinen tiistai klo 13-14.30 Turuntien palvelutalon kerhohuoneessa, voit pysähtyä yhdessäoloon ja hartauteen kahvikupin ääressä. Yhdyshenkilönä on  tai Heidi Sippo 044 7214031. Ensimmäinen kerta 2.11.2021

Vammaisklubi

kokoontuu kerran kuussa srk-keskuksen kokoushuoneessa. Yhdyshenkilönä on Elvi Ainalinpää, p. 040-739 7214.

Rukous- ja lauluillat 

sanan ja rukouksen illat vuorottelevat rukous ja lauluiltojen kanssa, keskiviikkoisin klo 18 Svenssonilla (Vanhatie 20).

Sururyhmän

Sururyhmä on tarkoitettu sinulle joka olet kohdannut surua ja menettänyt läheisen lähiaikoina. Ryhmässä voimme keskustella luottamuksellisesti kuolemaan ja suruun liittyvistä ajatuksista, tunteista ja kokemuksista. Sururyhmä kokoontuu 8 kertaa.

Keskiviikkokerho

Valmistaa käsitöitä keskiviikkoisin Svenssonilla ( Vanhatie 20 ) tukien eri hyväntekeväisyyskohteita. Yhdyshenkilö on Raija Rasila

Torstaipiiri

Eläkeikäisille ja muille aikuisille kokoontuu parittomien viikkojen torstaisin klo 12 srk-keskuksen salissa 2. Yhdyshenkilö Heidi Sippo (kts. yhteystiedot edellä)

Lähetyskahvit

Parillisten viikkojen torstaisin kello 12-14 srk-keskuksen sali 2. Tule kuulemaan nimikkolähettiemme kuulumisa kahvi lomassa välillä pieniä kädentaitoja tehden.

Somerniemen päiväpiiri

joka toinen torstai klo 12. Somerniemen seurakuntalossa.

Jukolan päihderyhmä 

Yhdessä Salon A-klinikan ja kaupungin kanssa joka maanantai Jukolassa klo 10-11.30. Yhteyshenkilö Heidi Sippo (kts. yhteystiedot edellä).

Koisthuhdan kultaisen iän kerho

Kerran kuukaudessa maanantaisin yhdyshenkilö Matti Helle p.0400 943 456