Seurakunnan avoimet työpaikat

DIAKONIAN VIRKA

 

Someron seurakunnassa on haettavana diakonian virka. Someron seurakunta sijaitsee Varsinais-Suomen koillislaidalla Kanta-Hämeen ja Uudenmaan rajalla. Matkaa Helsinkiin on 100 km, Turkuun 85 km ja Tampereelle 125 km. Vuoden 2020 alusta Somero on ollut osa Turun arkkihiippakuntaa ja Paimion rovastikuntaa. Someron seurakunta koostuu Someron seurakunnasta ja Somerniemen kappeliseurakunnasta. Seurakuntalaisia on n. 6700 kaupungin väkiluvun ollessa n. 8500; työntekijöitä 20, kaksi kirkkoa, hyvät toimitilat ja vakaa talous. Someron vahvuuksia ovat luonto ja monipuoliset palvelut.

 

Tule tekemään merkityksellistä työtä Someron seurakuntaan diakonian viran haltijana Etsimme innostunutta ja osaavaa henkilöä työhön, jossa pääset kohtaamaan ihmisiä heidän elämän kysymyksissään hengellisen, henkisen, sosiaalisen ja aineellisen avun antamisen alueilla. Seurakunnassa on kaksi diakonian virkaa.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi hyvän työyhteisön ja modernit toimitilat. Tehtävänkuvaan kuuluu yksilökohtainen asiakastyö ja diakoninen perhetyö; leirit, virkistyspäivät, kerhot, tapahtumat, avustus- keräys- ja ruokatukiasiat yhdessä toisen diakoniatyöntekijän kanssa ja osallistuminen rippikoulutyöhön.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta diakoniatyöstä. Tärkeintä kuitenkin on aito halu auttaa erityisesti heikoimmassa asemassa olevia. Lähetä hakemuksesi 8.10.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen somero.seurakunta@evl.fi.  Lisätietoja tehtävästä voit kysyä diakoni Heidi Sippolta p.044–7214031, heidi.sippo@evl.fi.

 

Hakijan tulee olla konfirmoitu, ev.lut. kirkon jäsen. Viran haltijalta vaaditaan kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 162) 2 §:n mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sairaanhoitaja (AMK). Aikaisempien tutkintopäätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan kirkkohallituksen päätöksen 6 §:n mukaisesti.

 

Viran määräaikaiseksi hoitajaksi voidaan valita myös henkilö, jolla ei ole virkaan vaadittavaa pätevyyttä. Viran vaatimusryhmä on 502. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (Laki ev.-lut. kirkon viranhaltijasta 13 §) sekä rikosrekisteriote (12 §). Virassa on 4 kuukauden koeaika. Viran hoitaminen edellyttää ajokorttia ja autoa.

 

Mahdolliset haastattelut järjestetään 12.10.2023. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville erikseen.

 

 

 

 

 

 

Rekisteriseloste