Seurakunnan avoimet työpaikat

 

Someron seurakunnassa on haettavana

nuorisotyönohjaajan virka.

Someron seurakunta koostuu Someron seurakunnasta ja Somerniemen kappeliseurakunnasta. Seurakuntalaisia on n. 6700, työntekijöitä 18. Kasvatuksen työalalla työskentelee kaksi nuorisotyönohjaajaa, joista toisen työ painottuu varhaiskasvatuksen alueelle; varhaiskasvatuksen ohjaaja ja nuorisopappi.

 

Etsimme työyhteisöömme avarakatseista ja yhteistyökykyistä nuorisotyönohjaajaa. Tehtävän kuvaan kuuluu vastuu varhaisnuoriso- ja nuorisotyöstä, rippikoulutyön ja isostoiminnan organisointi sekä yhteistyö koulujen kanssa.

 

Hakijan tulee olla konfirmoitu, ev.lut. kirkon jäsen. Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen nro 137 mukainen tutkinto. Viran määräaikaiseksi hoitajaksi voidaan valita myös henkilö, jolla ei ole toimeen vaadittavaa pätevyyttä. Viran vaatimusryhmä on 502. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Virassa on 4 kuukauden koeaika. Viran hoitaminen edellyttää ajokorttia ja autoa.

 

Hakemukset 15.2.2023  klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen  jaakko.knuutila@evl.fi.   Lisätietoja kirkkoherra Jaakko Knuutila p. 044-7214010.

 

Mahdolliset haastattelut järjestetään 17.2.2023. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville erikseen.

 

 

 

 

 

Rekisteriseloste